کد خبر: 3546075
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۳
جعفری تأکید کرد:

تلاش همه جانبه برای تحقق مطالبات مقام معظم رهبری از رسانه‌ها

گروه اجتماعی: مسئول سازمان بسیج رسانه گیلان با بیان اینکه مهم‌ترین هدف بسیج رسانه تقویت جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی است، افزود: باید تلاش کنیم تا مطالبات مقام معظم رهبری از رسانه‌ها محقق شود.

محسن جعفری، مسئول سازمان بسیج رسانه گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با بیان اینکه مهمترین هدف بسیج رسانه تقویت جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی است، افزود: باید تلاش کنیم تا مطالبات مقام معظم رهبری از رسانه‌ها محقق شود.

وی با بیان اینکه آگاه‌سازی مهمترین وظیفه رسانه‌ها با رعایت تهذیب است، اظهار کرد:تقویت دانش و مهارت‌های فنی و حرفه‌ای روزنامه‌نگاران و پرورش نیروی متخصص روزنامه‌نگاری در شهرستان های گیلان از سیاست‌های آموزشی این سازمان است.

جعفری با بیان اینکه تداوم آموزش فعالان رسانه‌ای یک اصل مهم و مترقی است، تاکید کرد: امیدواریم با تقویت زیرساخت‌ها و منابع علمی روزآمد، رسانه‌ها به بالندگی در عرصه‌ اطلاع‌رسانی برسند.

وی با اشاره به اینکه در پنج سال گذشته دو دوره آموزش خبرنگاری توسط وزارت ارشاد در گیلان اجرایی شده است، خاطرنشان کرد: دو دوره مقدماتی و یک دوره حرفه‌ای خبرنگاری را نیز سازمان بسیج رسانه در گیلان برگزار کرده است.

مسئول سازمان بسیج رسانه گیلان گفت: با اثرسنجی و ارزشیابی صورت گرفته در مرحله شناسایی نخبگان رسانه‌ای دوره‌های آموزشی برگزار شده در گیلان برای برگزاری دوره تربیت‌مربی روزنامه‌نگاری در این استان هستیم.

جعفری با بیان اینکه این دوره با حداکثر 25 شرکت کننده منتخب و پس از تصویب در سازمان بسیج رسانه کشور برگزار می‌شود، تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا در تمامی شهرستان‌های گیلان حداقل یک تا دو مربی روزنامه‌نگاری را آموزش دهیم.

captcha